Hedwig Beumer/ april 21, 2016/ Mededelingen

Gezocht leden voor het wedstrijdteam.

Zoals velen van jullie misschien wel weten is er elke donderdagavond van 20:30 t/m 21:15 uur WER-training. WER staat voor wedstrijd en recreatie. Om het wedstrijdelement iets op te schroeven en om meer aan wedstrijden en marathons mee te doen is deze groep opzoek naar extra leden om het team te versterken. Lijkt het jou leuk om mee te doen aan wedstrijden en marathons? Meld je dan aan bij Lynn Waninge (lynnwaninge@hotmail.com) of kom op donderdagavond om 20:30 uur om mee te trainen met dit team.

Zwem je al in een ander uur, maar lijkt het je toch leuk om mee te doen? Dit kan! De wedstrijdtrainingen zijn om de week. Op 12 mei is de eerste donderdag dat het wedstrijdteam gaat trainen.

 

Deel dit bericht
Share this Post