Beheerder/ maart 5, 2017/ Open bericht

Afgelopen donderdag (2 maart) was het zover, na weken sponsoren zoeken, mochten de leden proberen zoveel mogelijk baantjes te zwemmen voor onze brigade.

De leden konden op twee manieren gesponsord worden; voor een vast bedrag of een bedrag per gezwommen baantje. Ieder jaar probeert men een specifiek doel te koppelen aan het binnengehaalde bedrag. Dit kan bijv. gaan om specifiek materiaal, maar dit jaar is er voor gekozen om het bij elkaar gezwommen geld te gebruiken voor een leuk team uitje voor alle leden van Reddingsbrigade Drachten! Het is dan ook fantastisch om te zien hoeveel sponsoren een bijdrage wilden leveren aan dit ledenuitje!

Uiteindelijk zijn alle bedragen bij elkaar opgeteld en is er een fantastisch bedrag van €434,07 bij elkaar gezwommen! Langs deze weg wil Reddingsbrigade Drachten alle sponsoren, en alle leden die zo fantastisch hard gezwommen hebben, heel erg hartelijk bedanken voor de bijdrage en gigantische inzet!!

Binnenkort volgt natuurlijk ook meer informatie over het ledenuitje wat met zo’n bedrag vast een succes zal worden!
Daarbij zal zo snel mogelijk de naam bekend worden gemaakt van het lid dat het grootste bedrag heeft opgehaald, waar hij / zij een passende prijs voor zal ontvangen.

s0 s1 s3

Deel dit bericht
Share this Post