Hedwig Beumer/ december 28, 2020/ Open bericht

12 december was het dan eindelijk zover. Na een gecanceld examen in de zomer periode konden we nu dan toch echt het examen voor de Reddingsbrigade Drachten houden.

30 examenkandidaten stonden zaterdag op gepaste afstand klaar om hun examens te doen. Ondanks alle aanpassingen zijn de examens naar ieders tevredenheid goed verlopen. Helaas heeft 1 kandidaat, die nog niet zolang bij ons trainde, het niet gehaald. Naar eigen zeggen vond hij het, gezien de omstandigheden, erg goed gaan en daar waren wij het mee eens. Kortom een apart maar erg goed examen.

Daarom willen wij iedereen die meegeholpen heeft graag bedanken voor hun hulp, met een extra groot compliment naar onze examencoördinator Marjoke Hoekstra die het dit jaar alweer voor de 10de keer organiseerde, zonder haar was dit niet mogelijk geweest, Bedankt!

Deel dit bericht
Share this Post