Beheerder/ december 24, 2018/ Open bericht

Reddingsbrigade Drachten heeft zich voor het negende jaar op rij ingezet voor de inzamelactie ‘Serious Rescue’ van 21 tot en met 23 december. Hiermee hebben we geholpen geld in te zamelen voor de actie ‘Serious Request’ van 3FM door een 3-daagse vaartocht van Nijmegen naar Utrecht. Samen met de andere brigades heeft Reddingsbrigade Drachten geholpen om maar liefst 16.431,35 euro op te halen.
Het thema van dit jaar is: ‘De lifeline – het redden van levens’, het is gekoppeld aan drie doelen: reanimatie in Nederland, bescherming tegen natuurgeweld en noodhulp bij oorlog en conflicten. ‘Reanimatie in Nederland’ is een doel dat onze lifeguards in het bijzonder aanspreekt, omdat in de praktijk onze vrijwilligers hier vaak mee te maken krijgen bij het reanimeren van verdrinkingsslachtoffers.
We willen graag iedereen die ons gesponsord en gesteund heeft dan ook heel hartelijk bedanken. Dankzij hen is de actie een groot succes geworden!

Deel dit bericht
Share this Post