Kevin Reijenga/ maart 30, 2019/ Open bericht

Afgelopen weekend was de open dag van brandweer Gorredijk, ruim 2000 bezoekers bezochten dit prachtige evenement, het was een groot succes!

Tijdens deze dag konden de kinderen een stukje meevaren op onze Vlet of een brandweer boot. Veel kinderen en ouders moesten ongeveer 45 tot 60 minuten in de rij staan. Na het tochtje kregen onze Kevin en Wouter veel positieve geluiden en wou men graag nog een stukje varen.

Bij onze stand werden door Egbert en Paulien informatie gegeven over wat we als Reddingsbrigade Drachten doen en de mogelijkheden zijn. Daarnaast zijn er honderden meezwemkaartjes uitgedeeld aan de kinderen. Hiermee kunnen de kinderen een paar keer gratis meezwemmen tijdens de donderdag trainingen. Wie weet zien jullie dus binnenkort nieuwe leden in het zwembad. Geef ze een warm welkom!

We bedanken brandweer Gorredijk voor deze mooie dag en mogelijkheid. Daarnaast bedanken we Egbert, Karin, Kevin Paulien en Wouter voor hun inzet om deze dag mogelijk te maken.

 

Deel dit bericht
Share this Post