Kevin Reijenga/ mei 1, 2019/ Open bericht

Zoals jullie hebben kunnen lezen in de Nieuwsflits van maart is de Tinnsilver begin januari opgehaald door Reddingsbrigade Nederland. Op 8 januari mochten Harmen en Leon een presentatie geven over Reddingsbrigade Drachten bij de Rabobank Drachten Noordoost Friesland en werden de mogelijkheden besproken. Binnen de Rabobank bestaat een Fonds Coöperatief Dividend waarmee projecten en initiatieven gesponsord worden tot een maximum van €5000,-.

De aanvraag voor een bijdrage uit het Fonds Coöperatief Dividend moest voor 20 februari ingediend zijn bij de overlegcommissie van het fonds. Binnen de werkgroep zijn we vervolgens bezig gegaan om de benodigde stukken op te stellen. De overlegcommissie van het fonds heeft vervolgens onze aanvraag op 28 februari besproken.

Vanuit de werkgroep kunnen we jullie positief berichten dat Rabobank Drachten heeft besloten om ons het maximale bedrag van €5000,- toe te zeggen.

Vanuit Reddingsbrigade Drachten bedanken we de Rabobank Drachten voor deze bijdrage zodat we een stapje dichterbij zijn om een nieuwe reddingsboot aan te schaffen. Hiermee kan Reddingsbrigade Drachten de waterveiligheid blijven waarborgen in de regio via het PWO-project en de veiligheid bij evenementen zoals het SKS Skûtsjesilen.

Deel dit bericht
Share this Post